Six Foot Stompers på Café Solsikken i Kalundborg

mg_7351_r_wOnsdag d. 16. maj havde fruen og jeg et par hyggelige timer på Café Solsikken i Kalundborg. Kalundborg Jazzklub havde i samarbejde med den lokale Scleroseforening arrangeret en koncert med Six Foot Stompers. Et super arrangement hvor overskuddet af CD salg og indsamlede midler blev doneret til Scleroseforeningen. En sådan aften tigger om at blive fotograferet.

 

mg_7341_r_w

 

 

 

 

 

 

 

 

 

mg_7366_r_w

Se alle billederne her.

SIX FOOT STOMPERS er et Dansk jazz-orkester, hvis historie går tilbage til 1991, hvor 6 musikere med samme interesse for jazzmusik blev enige om at “stampe” et traditionelt jazz-band i gang.

I løbet af de år, der er gået siden starten, er det lykkedes med swingende publikumsvenlig jazz-musik at gøre orkestret kendt både i og uden for Danmark.

SIX FOOT STOMPERS har blandt andet deltaget i de to store Københavnske jazzfestvals, “Swinging Copenhagen” samt “Copenhagen Jazz Festival”. Internationalt har orkestret turneret i Sverige og Grønland, deltaget i Festivals i Polen og Italien samt ikke mindst i “French Quarter Festival” og “Fritzel`s Jazz-renuion” i New Orleans, USA.

Selvom SIX FOOT STOMPERS set i jazzhistoriens skær er et ” ungt ” orkester, har alle seks musikere en lang musikalsk fortid, ikke blot inden for traditionel jazz, men også swing- og big band musik, skifflemusik, rockmusik samt Dansk, Irsk og Skotsk folkemusik.

Sammen repræsenterer orkestret således en musikstil, der har sine rødder i den traditionelle New Orleans- og Dixielandjazz tilsat de krydderier, inspiration fra andre stilarter giver. Repertoiret er bredt, og indeholder, ud over kendte jazz- og swingnumrer, evergreens samt andre melodier, der knytter sig til særlige lejligheder. Alt i alt et orkester der spiller glad swinging traditionel jazz.

Bandets medlemmer: Mogens Eghjort, trompet- Jens Brandt, klarinet- Søren Munk, trombone og vocal. Torben Junker larsen, banjo – Keld Reenberg, bas – Jørgen Kureer, trommer.

This entry was posted in Fotoblog, Set og sket. Bookmark the permalink.

Comments are closed.