Familietræf 2015 på “Over Koen”

Det er over 7 år siden familien var på Livø på familie weekend. De fleste af os er nu nok kommet sig oven på denne tur og derfor tænkte Maiken, Amalie, Lærke og Thomas at vi skulle prøve, at samles igen.

De tre dage inden påske var Familietræf 2015 en realitet.

”Programmet” var hyggeligt samvær, familiære dyster, mulighed for at udforske området eller hvad man nu havde lyst til.

Da vi jo efterhånden er en ret stor familie, er der behov for et rimelig stort sted. Vi havde

Foto: overkoen.dk

derfor reserveret en rigtig hyggeligt og godt beliggende lejrskole som hedder ”Over koen”. Koen… øhh … lejrskolen ligger på Lounshalvøen tæt på Farsø. … se mere her: http://www.overkoen.dk/

 

 

 

 

“Over Koen” er beliggende i et meget naturskønt område. På selve grunden er der bålplads, terrasse, basketballkurv, stor græsplæne som er velegnet til boldspil, spejderaktiviteter, telte, campingvogne og meget andet. Pladsen er omgivet af skov, hvor hovedparten er gammel “trolde” egeskov. Desuden har de sandkasse, klatretræ/-skulptur og gynger.

_MG_6126_R_W.jpg

Lejrskolen ligger på den meget naturskønne Louns Halvø, mellem Louns Bredning og Risgårde Bredning i Limfjorden, Vesthimmerland, 35 km. syd for Løgstør og 40 km. nord for Viborg. Måske ikke det mest centrale sted i Danmark, men et af de skønneste.

Hele Louns halvøen er utrolig smuk og der er mange muligheder for at opleve naturen: Der går en sti fra ”Over Koen” til vandet. Turen er knap 1 km lang i lettere kuperet terræn. Hvalpsund ligger ca 2 km fra ”Over Koen”. I Hvalpsund er der bl.a. en dejlig lystbådehavn samt en lille færge der sejler til Salling. Desuden ligger der en Brugs.

Vi havde i det hele taget et par fantastiske dage på “Over Koen”. Vi har grinet, snakket, fortalt røverhistorier, spillet banko og bordfodbold, rappellet, drukket et enkelt glas rødvin og spist god mad.

_MG_6261_R_W.jpg

Se alle billeder fra Familietræf 2015 her

This entry was posted in Fotoblog, På hjemmefronten, Set og sket. Bookmark the permalink.

Comments are closed.