Fotoopgave for Certificeret Lifecoach

I øjeblikket er jeg i gang med en opgave/udfordring for Una Arleth Andreasen. Opgaven går ud på levering af billeder til hendes hjemmeside “Certificeret lifecoach” Una er uddannet CE Life coach, Positiv psykologi vejleder og styrkekonsulent.

Positiv psykologi vejleder: Her vejleder Una med de følelser der manifesteres i kroppen.

Styrkekonsulent: Her kan Una hjælpe dig med, at forstå dine styrker frem for svagheder, så du hermed frigører dine indre potentialer til at finde nye og spændende udviklingsveje fremover. Dette kan f.eks. være på områder som familielivet, karriereskift eller andre arbejdsrelaterede udfordringer.

This slideshow requires JavaScript.

Læs meget mere om Certificeret lifecoach og Una Arleth Andreasen her…..

This entry was posted in Fotoblog. Bookmark the permalink.

Comments are closed.