Generelle betingelser

vedrørende fotosession ved Teddy Pedersen – Photography

 

Ophavsret:

Fotografen (Teddy Pedersen) vil altid, hvis andet ikke er nævnt i kontrakten, have den fulde ophavsret over billederne.
Kontrakten sikre os begge en brugsret over billederne – men ophavsretten vil altid tilhøre fotografen.

Uredigerede/rå billeder:

Disse udleveres som grundregel IKKE.
Får du de uredigerede billeder så må de IKKE offentliggøres, sendes videre, eller på anden måde ses af andre end dig. Sker dette vil kontrakten automatisk være annulleret, og du vil blive mødt med erstatningskrav.

Opsigelse af kontrakt på TFP basis:

Ønsker du af personlige årsager efter en TFP session at opsige vores kontrakt, vil dette blive faktureret til Kr. 3000,- (kontrakten er først annulleret når betalingen er modtaget) – dette dækker udgifterne til den reelle fotosession, redigerings tiden, samt den tid jeg skal bruge efterfølgende til at fjerne billederne fra diverse steder online.

Efterfølgende redigering af billeder:

Det er ikke tilladt af efterfølgende redigere/justere/beskære i billederne, med mindre dette er anført under ”Andet” i kontrakten.

Måtte du efterfølgende have ønsker om at få redigeret/justeret/beskåret anderledes i billederne, så skal du kontakte Teddy Pedersen.

Krænkende brug af billeder:

Det er ikke tilladt at bruge billederne hvis det kan sætte modellen/fotografen i forbindelse med: Sygdom, religion, politik eller racediskriminerende holdninger – med mindre andet er aftalt og påført under ”Andet” i kontrakten.

Misbrug:

Konstaterer en af partnerne, at en tredje part har misbrugt billederne, er den part, som opdager misbruget, forpligtet til at underrette den anden part om det konstaterede misbrug.

Comments are closed.