Med slagskygger.dk til Maglesø

mg_6653_r_wSøndag d. 22 januar 2012 drog 7 raske svende ud på fototur til Maglesø og den omkringliggende plantage.

Vejret artede sig på bedste vis. Regn, slud og sne faldt da vi ankom til parkeringspladsen ved Maglesø Traktørsted. Kaffe og Gammel Dansk blev hevet frem, imens vi indtog de læskende dråber klarede det gradvis op og vi kunne starte turen i sol til let overskyet vejr. Sådan artede vejret sig i de ca. 3 timer turen rundt søen (og et par smutveje) varede. Da vi igen ankom til parkeringspladsen slog vejret igen om og slud begyndte igen at falde.

mg_6689_r_w

Se alle billederne her

Lidt om Maglesø:

Maglesø ligger dybt indfattet mellem stejle bakker. Ligheden med en bjergsø trænger sig ind på den besøgende, der fra landevejen kigger ned over Maglesø. Fra parkeringspladsen fører en stejl sti ned til bredden. Turen rundt om søen er på ca. 2 km.

Et par hundrede meter vestligere- på den anden side af vejen- er afmærket en sti til Mørkemosebjerg. Det er med sine 105 meter det højeste punkt i landskabet ved Maglesø. Herfra er der udsigt over Odsherred. Bjergene ved Nekseløbugten skimtes i det fjerne.

Klik på kortet for stort kort.

This entry was posted in Fotoblog, Fototure and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Med slagskygger.dk til Maglesø