Turen gik til Roskilde Airshow

_MG_7904_R_W “Roskilde Airshow” arrangementerne afholdes i Roskilde Lufthavn hvert andet år (første gang i 1995) og har til formål at fremme interessen for flyvning i bred forstand. Arrangementerne skal appellere til publikum i alle aldre, som skal gives en spændende oplevelse med flyveopvisning og udstillinger med relation til både civil og militær flyvning før og nu.

_MG_8042_R_W
Arrangementet henvender sig til hele familien. Specielt satses på at repræsentere og informere om de forskellige uddannelsesmuligheder indenfor flyvning – såvel civilt som militært – således at f.eks. uddannelsessøgende på nærmeste hold kan orientere sig om en mulig karriere relateret til flyvning.

_MG_7852_R_W

Som det ses er fastholdelse af fly i fart tydeligvis ikke min spidskompetance  🙂  🙂

 

Se hele billedserien her…….

This entry was posted in Fotoblog, Fototure, Set og sket. Bookmark the permalink.

Comments are closed.