Portrætfotograferings workshop

Søndag d. 15. oktober 2016 afholdte Kalundborg Fotoklub en portrætfotograferings workshop i samarbejde med Palle Ankerstjerne Scherning.

Første opgave var at lære at se hvilken side en model skal fotograferes fra. Øvelsen gik på at sætte en person (fotograf) på en stol og derefter i fællesskab kigge intenst på ansigtet i flere vinkler og derudfra bedømme personens bedste fotoside. Dette var for de fleste noget grænseoverskridende, men ud over at være lærerigt brød det også isen og skabte en fantastisk stemning og samarbejde deltagerne imellem.

Læs mere om Palle Ankerstjerne Scherning på hans hjemmeside….

Du kan se resultatet af mine anstrengelser her….

This entry was posted in Fotoblog, Fototeknik, Set og sket. Bookmark the permalink.

Comments are closed.